Αυτό θα κρίνει το αν θα έχει κόσμο με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός • NewsPAO 02/12/2019

Τα αίσχη της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης ενδέχεται να φέρουν ποινή κεκλεισμένων των θυρών 2-4 αγωνιστικών.

Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με πρόστιμο και κλείσιμο των θυρών για τουλάχιστον 2 ματς, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

Σε περίπτωση που τηρηθεί ο κώδικα και εφαρμοστεί έστω και η ελάχιστη ποινή στην ομάδα του Πειραιά, τότε θα αναγκαστεί να δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και συγκεκριμένα αυτά με την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.

Για να τιμωρηθεί, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να “αποδειχθεί” πως όντως τραυματίστηκε είτε αστυνομικός, είτε ότι υπήρχε βιαιοπραγία απέναντι στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Για να “αποδειχθεί” κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν γραφτεί τα συμβάντα είτε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, είτε στην έκθεση του παρατηρητή, είτε στην έκθεση της αστυνομίας.

Μένει να δούμε τι έχει γραφτεί, λοιπόν, στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις, προκειμένου να δούμε για ποια άρθρα θα κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός.

Τότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το αν ενδέχεται να επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή αν θα “απολαύσουμε” ακόμη ένα σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Πηγή

قالب وردپرس